Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Over Ons

Samen zijn wij één grote familie.

Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is voor ons van groot belang. Het is allemaal begonnen bij Mohammed Al-Najaffi die een stevig fundament gelegd heeft waarop wij samen met hem verder opbouwen. Wij zijn trots op wie we zijn en wat we doen en vooral op al onze sterke en multiculturele teams. Na jaren samenwerken onderling hebben we toch echt besloten om onze krachten te koppelen en deze installatiegroep te beginnen.

15 jaar terug

begonnen we uitsluitend alleen in de bouw. We pakten grote projecten aan en hebben veel mooie kluswoningen omgetoverd tot droomhuizen van onze klanten door heel Nederland. Juist omdat we verscheidene expertises hebben kunnen wij een groot project zelf helemaal in handen nemen. We weten op dit vlak alles aan te kunnen pakken en hebben dit vaak genoeg bewezen bij hele moeilijke projecten waar andere bedrijven op vast hadden gelopen.

We merkten

dat we steeds meer de vraag kregen om ook de zonnepanelen voor onze klanten te installeren of hun huis energieneutraal af te leveren. Dit zijn wij toen begonnen te doen voor onze klanten en het pakte zo goed uit dat de grote renovatieklussen langzamerhand op de achtergrond zijn gebleven. Doordat we zelf uit de bouw komen en precies weten hoe alles in elkaar steekt, weten wij altijd overal een oplossing voor te bedenken. De moeilijkste klussen zijn juist voor ons leuke uitdagingen waar we goed over kunnen sparren onderling. We genieten erg van dit werk en van onze teams en we hopen dat de klanten dit terug zien bij hun installaties.

We hebben jaren lang gewerkt voor de grootste zonnepanelen verkopers van Nederland. Zo zijn wij de uitvoerende partij geweest voor bijvoorbeeld; Eneco, Enie, Nova Volt, Bongo Solar, Solar Concept, Ap Solar en Koolen Installation Services. We hebben fijne samenwerkingen gehad maar vinden het nu wel echt tijd om het gezicht achter al deze installaties te laten zien. Ook is het van belang voor ons dat wij zelf contact hebben met de klant en dat de klant rechtstreeks ons kan benaderen. Het gaat uiteindelijk vooral om de kennis en kwaliteiten van de installateurs, en niet die van een sales verkoper.

Geen tussenpartij; Snelle planning

Omdat er geen tussenpartij meer in het spel is, kan de klant gelijk ingepland worden bij 1 van onze teams. We streven ernaar om binnen een maand na dagtekening van de offerte, de installatie af te ronden. Ons werkgebied is vooral in de provincies Groningen en Drenthe. Al onze teams vertrekken vanuit onze bedrijfsruimte in Assen. Een installatie is altijd binnen een paar uur volledig afgerond. Dit is voor ons zo gedaan omdat de teams goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij hebben de leukste teams met de beste expertise die professioneel en vooral plezierig met elkaar samen werken.

Wij blijven met oog voor de toekomst werken. Juist door onze kennis en kunde te bundelen met de inzichten vanuit diverse branches en principes. Zo leveren wij altijd hoogwaardige diensten en bouwen wij samen met u aan de toekomst.

Vraag Een Offerte Aan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie van de kosten voor uw nieuwe project en we koppelen binnen korte tijd met u terug.

z

Loop gerust langs ons kantoor voor een persoonlijk gesprek.

A.H.G. Fokkerstraat 18K, Assen

w

Moet u snel even een vraag stellen? Email ons.

info@zonneinstallatiesnoord.nl