Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Elektrotechniek

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid. De gemiddelde elektrische installatie heeft veel aansluitingen en groepen. Installatiegroep Noor Nederland heeft alles in huis om uw elektrische installaties zo veilig en betrouwbaar mogelijk te laten functioneren. In de elektrotechniek worden tegenwoordig veel nieuwe technieken gebruikt. Er is ten opzichte van voorheen een toename van het aantal stroompunten en stroomverbruik. Om de betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden

Bij Installatiegroep Noord Nederland bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Naast onderhoud kunnen wij uw elektrische installaties ook uitbreiden. Dit kan variëren van het ophangen van een lamp tot volledige renovatie. Krijgt u een nieuwe keuken? Wij kunnen extra aansluitpunten of installatiegroepen toevoegen. Tevens kunnen wij een inspectie uitvoeren aan uw bestaande elektrische installatie.

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

Goede elektriciens zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze gecertificeerde elektriciens helpen u graag!

Wat heeft u aan een samenwerking met ons?

Als wij een klus voor u gaan uitvoeren, hebt u er uiteraard ook wat aan. Dit zijn 5 voordelen op een rij:

  • Duidelijkheid over de kosten: Per klus betaalt u minimaal 1 uur en € 14,95 servicekosten.
  • Klushulp voor iedereen: Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.
  • Geen voorrijkosten: Wij werken met lokale elektriciens. Zij rekenen geen voorrijkosten.
  • Afspraak wanneer u wilt: Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.
  • Komt Goed Garantie: Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.