Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Onze Diensten

Met onze producten en diensten helpen wij u vandaag bij uw volgende stap in duurzaam en comfortabel wonen en werken, zonder dat u er omkijken naar heeft. Hieronder staan een paar selecties van onze meest uitgevoerde diensten. Staat die van u er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bijna niks is voor ons niet te doen en samen zoeken wij met u naar de beste oplossing.

Zonnepanelen

Zelf stroom opwekken is duurzaam en is de redding voor de hoge energierekeningen. Met zonnepalen kun je tot 900 EU besparen per jaar. Samen kijken we graag naar uw dak en uw energieverbruik om het beste rendement voor u te behalen.

Airco’s

Een aangename verkoeling in de zomer en in de winter een duurzame verwarming? Met onze airco’s zit u het hele jaar goed. Dit is de volgende stap na een zonnepanelen installatie. Kom te weten hoe dit werkt en wat u mogelijkheden zijn.

Elektrotechniek

Bijna elk energietoestel heeft onderhoud nodig om goed te functioneren. Met regelmatig onderhoud voorkomt u storingen, geniet u van meer wooncomfort en verbruikt u minder energie. Onze gecertificeerde collega’s leveren bij de storings- en onderhoudsbeurten de hoogst mogelijke kwaliteit.

Renovaties

Heeft u huis een grote beurt nodig met oog op energiebesparing? Of heeft u een woning gekocht waar alles nog aan moet gebeuren? Wij kunnen grote projecten aanpakken waar we alles van a tot z aanpakken. Twijfel niet en bel ons om de mogelijkheden te bespreken.