Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Airco’s

Met een airco geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. ’s Zomers kan het vaak onaangenaam warm worden in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een airconditioner zorgt dan binnen enkele minuten voor een aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioner ook zorgen voor een duurzame verwarming zonder dan de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Dit scheelt in gasverbruik en in kosten. Een airconditioner nemen als uw al panelen op uw dak heeft is een hele goede combinatie.
Wij kunnen uw adviseren over het systeem van de airco. Welke airco past het beste bij uw huis? Hoeveel units heeft u bijvoorbeeld nodig? Waar kunnen we deze het beste plaatsen? Dit zullen wij allemaal met u bespreken en precies uitleggen hoe het systeem werkt. Zo bent u voorbereidt op de installatie van de airco’s en kan u sneller genieten van dit systeem.
Wij leveren alle diensten om u zorgeloos te laten genieten van uw airco. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige airco systemen en zorgen voor een deskundige installatie.
Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werk?

Als onze installateurs bij u een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en esthetische aanleg van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening. Om te voorkomen dat er koudemiddelen kunnen gaan lekken, werken onze gecertificeerde installateurs altijd volgens de F-gassen richtlijnen. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en vertellen we u uitgebreid hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

Bij ons plaatsen we airco’s volgens het volgende stappenplan:

 1. Positionering van de binnen-en buitenunit
 2. Monteren van units, afvoer, bekabeling en stroomvoorziening
 3. Systeem in werking stellen en controleren
 4. Informatievoorziening

Plaatsen van airco’s in verschillende ruimtes

Wilt u een airco laten installeren in een bestaande woning? Dan bent u bij Feenstra aan het juiste adres. Wij kunnen airco’s aansluiten op vrijwel elke gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan airco’s in de volgende kamers:

 1. Slaapkamer
  Een airco kan hier te allen tijde zorgen voor een aangename temperatuur, zodat u iedere nacht geniet van een uitstekende nachtrust.
 2. Woonkamer
  Daarnaast kunt u denken aan een airco in de woonkamer. Dit is immers de plek in huis waar u de meeste tijd doorbrengt en bezoekt ontvangt. Een fijn binnenklimaat is daarom juist hier van belang.
 3. Werkkamer
  Ook in uw werkkamer is een airco een uitkomst. Een aangename temperatuur zorgt namelijk dat u prettig kunt werken en zich volledig kunt concentreren op wat u doet.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie!