Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Renovaties

Installatiegroep Noord Nederland onderhoudt bestaand vastgoed, verbouwt en renoveert. Wij maken het verschil met slimme oplossingen voor betere gebouwen. Van kleinschalige projecten tot complexe renovaties. Installatiegroep Noord Nederland maakt gebouwen aantrekkelijk, duurzaam en gezond. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Opwaarderen van bestaand vastgoed

Installatiegroep Noord Nederland maakt het verschil. Ook bij verbouwing en renovatie. Voor vastgoedeigenaren is het moderniseren van bestaande gebouwen de beste manier om het rendement van vastgoed te verbeteren.

Een renovatieproject kan zich richten op de esthetiek, de technische staat van gebouwen en installaties, gezondheids- en duurzaamheidsaspecten. Ons bedrijf specialiseert zich woningrenovaties, transformatieopdrachten en splitsingen. Wij kunnen een grote klus van A tot Z aanpakken en hebben alles in eigen handen door onze jaren lange kennis en ervaring met dit soort opdrachten.

Heeft u een kluswoning gekocht en wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Bel ons dan gerust. We komen langs bij u voor een vrijblijvende offerte. Zo kunt u ook ideeën opdoen en kijken hoe je het zo kan aanpakken dat je ook nog eens veel bespaart. Ook met een beperkt budget kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Wat kan er dan al wel gedaan worden en heeft het hoogste prioriteit? Wat doen we later en kan wachten? Hoe pakken we het zo aan dat ook het loodgieter werk en installatietechniek op de meest eenvoudige en besparende manier kan? Wij vinden altijd de beste oplossingen voor uw situatie.