Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Snelle oplevering:

Alle installaties kunnen direct worden ingepland.

Zonnepanelen

Zonnepanelen op uw eigen dak

Haal alles uit de zon met zonnepanelen. Gewoon, op u eigen dak. Zo zorgt u ervoor dat u flink bespaart op uw energiekosten. Des te eerder je dit doet, des te eerder je bespaart. Zo ben je hartstikke groen bezig.

Zonnepanelen bij ons:

 1. Professionele en ervaren monteurs
  Onze monteurs hebben jaren ervaring erop zitten en hebben meer kunde dan alleen over de zonnepanelen. Geen gerommel en zekerheid dat alles goed volgens alle normen wordt geïnstalleerd.
 2. Geen overbodige kosten
  Wij hebben geen grote opslagruimtes, sales afdelingen en hebben onze kosten laag. Hierdoor kunnen wij de klant een scherp aanbod bieden wat lager is dan bij onze concurrenten.
 3. Geen maanden lange wachtrijen
  Wij plannen onze klanten altijd in binnen 3 weken na dagtekening van de offerte. Onze klanten hebben allemaal binnen een maand hun panelen op hun dak geïnstalleerd zonder er maanden lang ervoor te hoeven wachten.
 4. Korte lijntjes en duidelijkheid
  Ons kunt u bellen wanneer u wilt zonder gedoe. Ook kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met de hoofdmonteurs van de teams voor al u vragen voor en na de installatie. Van te voren spreekt u met een monteur zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij de dag van de installatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Zo werkt het

Stap 1

Neem contact met ons op. Laat je gegevens bij ons achter of vraag rechtstreeks een offerte aan.

Stap 2
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en u een gepaste offerte sturen. We zullen ook al u vragen beantwoorden en een hoofdmonteur sturen wanneer het nodig is.
Stap 3

Bekijk de offerte. Na je gesprek zie je alles overzichtelijk terug in een vrijblijvende offerte. Neem deze gerust door en vergelijk ‘m met andere offertes. Onze prijs toch niet lager? Laat dit ons weten en wij passen het voor u aan. Ben je akkoord? Stuur de offerte getekend terug.

Stap 4

Een monteur neemt uw huis door. Soms komt een monteur even langs om er precies van te zijn of alles mogelijk is zoals vooraf besproken. Is bijvoorbeeld uw dak of meterkast geschikt? En is er plek voor de omvormer?

Stap 5

Binnen 3 weken liggen uw panelen op uw dak. De installatie door onze teams duurt gemiddeld maar 4 uur. Daarna leggen de monteurs u alles uit. Wat hebben ze precies gedaan en waarom? Hoe werkt de omvormer en hoe precies is de meterkast aangesloten? Hoe werkt de applicatie op de telefoon en wie kunt u bellen bij storingen? Dit krijgt u allemaal uitgelegd. Vergeet je zonnepanelen niet aan te melden bij de netbeheerder.

Stap 6

Geniet van uw panelen. Nu doen de zonnepanelen hun werk. U kunt precies zien hoeveel u opwekt en teruglevert.

Vraag naar jouw persoonlijke aanbod

Interesse gewekt?

Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van zonnepanelen, maar ook met advies over andere verduurzamende maatregelen. Bel ons en bespreek de mogelijkheden. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één. Handig toch?

Waarom investeren in zonnepanelen?

Bij de aanschaf van zonnepanelen kunt u profiteren van veel verschillende voordelen. We zetten de 7 beste voordelen voor u op een rij:

 • Besparen op energie: Met zonnepanelen bespaart een gemiddeld huishouden ongeveer € 800,- aan elektriciteitskosten per jaar.
 • Beter voor het milieu: Bij de opwekking van elektriciteit door zonnepanelen wordt er geen CO2 uitgestoten. Wel is er voor de productie van de pv-panelen energie nodig, waarbij CO2 vrijkomt. Maar na 3 jaar elektriciteitsopwekking heeft het systeem net zoveel energie bespaard, als er nodig was bij de productie.
 • Toekomstbestendig: De techniek achter de panelen staat niet stil. En omdat zonnepanelen een lange levensduur hebben en de terugverdientijd steeds sneller is, is het zeker de moeite waard om te investeren in zonnepanelen.
 • Subsidie en btw-teruggave: Bij de aankoop van zonnepanelen kunt u bij de Belastingdienst de kosten van de btw terugvragen. Dit scheelt een gemiddeld huishouden ruim € 900,- op de aanschafprijs! Wel moet u dit binnen een maand na afloop van het kwartaal doen, waarin de panelen zijn gekocht. Daarnaast is het de moeite waard om te kijken of er subsidies zijn waarvoor u in aanmerking komt. Dit levert ook aanzienlijke voordelen op.
 • Onderhoudsarm: Zonnepanelen vergen slechts één keer per jaar onderhoud. Lees hier ons onderhoudsadvies. Het onderhoud is belangrijk voor de werking van de zonnepanelen en verhoogt hiermee uw rendement. Ontdek hoe uw zonnepanelen presteren met de zon prestatie check.
 • Salderen: De zonne-energie die u zelf opwekt, kunt u wegstrepen tegen uw eigen verbruik. Dat heet salderen. Voor de zonne-energie die u méér opwekt dan uw jaarverbruik, krijgt u een terugleververgoeding van uw eigen energieleverancier.
 • Hogere woningwaarde: Zonnepanelen zorgen voor een beter energielabel en verhogen de waarde van uw woning.